Møt våre

Trenere

Cathrine Mortvedt

Trener "Aktiv mamma"

Cathrine Mortvedt

Møt Cathrine også kjent som «Aktiv mamma», med stor lidenskap for fysisk aktivitet. Cathrine har master i idrettsvitenskap og lang erfaring i treningsbransjen siden 2001 som både Personlig Trener, instruktør og coach. Til daglig jobber hun som lærer og elsker å undervise i hvordan kroppen fungerer, samt det å la elevene forstå helseaspektet allerede i ung alder.

Cathrine imponerer oss stort med sin fysikk og kompetanse. Hun er stor fan av tøffe, harde timer hvor hjertepumpa, samt det mentale må jobbe godt». Så her er det bare å slenge seg med og få en effektiv økt med masse energi.

Katharina Bierach

Katharina Bierach

Katharina har jobbet som profesjonell danser de siste 10 årene, og har undervist både i yoga, dans og ulike typer styrketrening rundt om i Norge og internasjonalt.

Katharina liker effektive timer hvor hele kroppen blir trent med fokus på pust, bevegelighet, og treningsglede. Katharina er pedagogisk og entusiastisk. I hennes timer kan du forvente å svette godt og tøye og bøye steder du ikke visste at du kunne bli STØL.

Julie Alexandra Wahr

Trener "CEO"

Julie Alexandra Wahr

Gründer og Daglig leder

Stina Kajsa Colleou

Stina Kajsa Colleou

Stina Kajsa har vært en internasjonal toppidrettsutøver i svømming i 12 år. Vinteren (2021) skal deltok hun i sitt syvende EM. Hun har over 30 individuelle NM medaljer, semifinale i EM og har blitt Norgesmester 10 ganger. I tillegg er hun Nordisk mester og innehar den norske rekorden på 200m bryst. Hun er cardio/zumba/aerobic/turn instruktør, og har drevet med mye allsidig trening.

Stina Kajsa har mye energi som hun bringer med inn i treningen sin. På timene hennes kan du forvente effektiv og smart trening av hele kroppen, hvor du sitter igjen med et stort smil og kan kjenne energien din boble i etterkant.

Vibeke Lugg

Vibeke Lugg

Vibeke er vår Yoga ekspert. Hun har jobbet med helse og trening i 24 år, både som leder, treningsinstruktør og Yogalærer. Hun begynte tidlig som aktiv RG utøver, og underviste allerede som 15 åring andre barn i turn. Hennes motivasjon er å dele gleden ved bevegelse. Bevegelse gjennom yoga/Pilates er bevisstgjøring og tilstedeværelse.

Vibeke veileder deg underveis og gir alternativer så alle føler mestring og alle blir utfordret.
Yoga for alle!

Emma Kristine

Emma Kristine

Emma er vår proffsyklist. Denne idrettsutøveren brenner for å engasjere, inspirere og motivere andre mennesker, uansett alder, nivå, målsettinger, form og fasong til å kjenne på treningsglede, mestring, fremgang og utvikling. Emma har en bachelor og mastergrad i idrettsvitenskap, og har jobbet som Personlig Trener og veileder siste 5 årene.

Vi må få skryte litt av noen av Emmas personlige prestasjon som blant annet 2 x NM-gull tempo som junior, landslagsoppdrag og NM-gull lagtempo som senior.

Emmas timer vil være effektive, engasjerende og "back to basic" fullkropps styrkeøkter, som passer for alle og uten for mye utstyr. Du skal ikke se bortifra at Emma blir å finne på noen av våre kondisjonstimer etterhvert også.

Diana Agostinho

Diana Agostinho

Diana er kjent for sine Be+ timer (Be Positive). Så her kan du forvente deg dans-, styrke- og kondisjonstimer, full av sprudlende energi.

Jeanette Friis

Jeanette Friis

Jeanette er utdannet akutt sykepleier, paramedic og personlig trener. Hun har erfaring fra inn- og utland som gruppeinstruktør, weight trainer, personlig trener og kostholdsveiler.

Jeanette brenner for funksjonell trening og hverdags mestring for eldre. Det er aldri for seint å begynne med styrketrening. Jeanette har opplevd at eldre har blitt mere selvhjulpne når de har deltatt i ukentlige styrketrening økter

Stiina Casandra

Stiina Casandra

I 2014 reiste denne dama enveis til Mexico for å gjennomføre sin første yoga utdannelse, derav fant hun sin største lidenskap, og siden den gang har hun aldri stoppet. Stiina har undervist yoga i 8 år, både i inn og utland. Underveis har hun også invistert i en rekke utdannelser innenfor holistisk helse, trening og coaching.

Stiina’s stil er informativ, leken og helhetlig: fokus er ikke hvordan du ser ut på matta, men hvordan det føles å være der… Som hun selv sier ”yoga skal være nærende - fra innsiden og ut. Og det er som oftest godfølelsen etter endt praksis som virkelig er verdifull, den er det verd å gjøre en liten innsats for å føle på

Marte Sørmo

Trener "Kosthold"

Marte Sørmo

Marte har bachelor i ernæring / master i fedme, samt utdannet Personlig Trener. Som kostholdsveileder og trener ønsker Marte å bruke sin kunnskap til hjelpe andre med å nå sine målsetninger og skape en livsstil som gir både resultater, mestring og energi.

Kari Fjeld

Kari Fjeld

Hun bor og underviser i Oslo og i utland og har drevet med yoga siden 2013 og undervist siden 2019 med utdanning fra India. Kari møter deg alltid med positiv energi og smil, og vil ta godt vare på deg gjennom gode forklaringer og eksempler som er tilpasset der du er her og nå, uten at alt trenger å være veldig seriøst. Timene hennes er varierte, med en god blanding av avspenning og mer aktive stillinger.

Mats Onsum

Trener "Yoga Mats"

Mats Onsum

Etter årevis med konkurranseidrett ble Mats Onsum introdusert til yoga i 2011; en treningsform og vitenskap der hele mennesket er tatt i betraktning, der det ikke handler om å vinne over en ekstern motstander, men å utforske og utfordre seg selv for å vokse og blomstre som menneske. I 2014 gjennomførte han sin første av tre yogalærerutdanninger, og har undervist på heltid siden 2016. Mats jobber nå på oppdrag fra bedrifter, yogasentre og privatpersoner, samt online, med hovedfokus på yogaformene Vinyasa, Mindful Yoga og Yin Yoga.

Madeleine Nyland

Nathalie Aluwini

Nathalie Aluwini

Nathalie er utdannet idrettsfysiolog fra Norges idrettshøgskole. Hun har en mastergrad i fysisk prestasjonsevne, bachelor i fysisk aktivitet og helse, samt flere års medisinutdanning fra Universitetet i Oslo. I tillegg til å holde online gruppetimer hos Støl, jobber Nathalie som personlig trener og gruppeinstruktør ved Studio Jobbsprek i Oslo og som foreleser i fysiologi og anatomi for PT-studenter på Bali. Hun har en lang og allsidig idrettsbakgrunn og brenner for at alle kan finne en bevegelsesform de liker. Nathalie ønsker at du skal føle deg fantastisk etter å ha trent med henne. Masse energi, mestring og glede er følelser du kan forvente etter en økt med henne. Med sin store lidenskap for trening og solide fagkompetanse vil du få trygg guiding gjennom din trening!

Margaret Knutson

Lyndsay King

emelia sylte

emelia sylte

Da Emelia var 18-19 åring flyttet hun alene til New York for å studere skuespill. Der var hun bosatt i omtrent tolv år, hvor hun jobbet som frilansskuespiller.  Som barn og ungdom var Emelia tvert imot atletisk - hun grudde seg til hver eneste gymtime. I 2018 startet hun en egen personlig oppvask som førte til en lidenskap for fitness og trening. Dette resulterte i at hun valgte å bli sertifisert som personlig trener via National Academy of Sports Medicine i 2020. 

Etter mange år i utlandet, holder hun nå til i Oslo hvor hun både tar oppdrag foran og bak kamera, samtidig som hun jobber som fitnessinstruktør. Emelia har erfaring som instruktør fra Myrens, Crew og Studio Jobbsprek. 

Som instruktør er hun opptatt av koblingen mellom sinn og kropp, og er opptatt av viktigheten med å komme seg ut av komfortsonen og teste litt grenser.  Dersom du foretrekker engelske økter, er Emelia alltid fleksibel med å skifte språk!