Trenere i Støl

Camilla A. Andersen

Trener "Treningsfrue"

Camilla A. Andersen

Treningsfrue! Mange av dere kjenner Camilla godt fra før som en av Norges største treningsprofiler og influenser, med fokus på trening og helse. Denne aktiv tobarnsmammaen har drevet med styrketrening i snart 20 år, og er i senere tid blitt veldig aktiv innenfor CrossFit miljøet i Norge. Camilla er utdannet Personlig Trener gjennom AFPT og har CrossFit Level 1.

Hun både eier og jobber som trener på Skedsmo CrossFit.

Camilla brenner for hverdagsaktivitet i hverdagen, og hos henne får du timer med mye energi, styrke og puls.
Camilla engasjerer ikke bare folk bak kameraet men er også kjent for å avholde fysiske sammenkomster i form av treningscamper og treningsveekender.

Kanskje ser vi deg på hennes neste sammenkomst!

Cathrine Mortvedt

Trener "Aktiv mamma"

Cathrine Mortvedt

Møt Cathrine også kjent som «Aktiv mamma», med stor lidenskap for fysisk aktivitet. Cathrine har master i idrettsvitenskap og lang erfaring i treningsbransjen siden 2001 som både Personlig Trener, instruktør og coach. Til daglig jobber hun som lærer og elsker å undervise i hvordan kroppen fungerer, samt det å la elevene forstå helseaspektet allerede i ung alder.

Cathrine imponerer oss stort med sin fysikk og kompetanse. Hun er stor fan av tøffe, harde timer hvor hjertepumpa, samt det mentale må jobbe godt». Så her er det bare å slenge seg med og få en effektiv økt med masse energi.

Katharina

Katharina

Katharina har jobbet som profesjonell danser de siste 10 årene, og har undervist både i yoga, dans og ulike typer styrketrening rundt om i Norge og internasjonalt.

Katharina liker effektive timer hvor hele kroppen blir trent med fokus på pust, bevegelighet, og treningsglede. Katharina er pedagogisk og entusiastisk. I hennes timer kan du forvente å svette godt og tøye og bøye steder du ikke visste at du kunne bli STØL.

Stina Kajsa Colleou

Stina Kajsa Colleou

Stina Kajsa har vært en internasjonal toppidrettsutøver i svømming i 12 år. Vinteren (2021) skal deltok hun i sitt syvende EM. Hun har over 30 individuelle NM medaljer, semifinale i EM og har blitt Norgesmester 10 ganger. I tillegg er hun Nordisk mester og innehar den norske rekorden på 200m bryst. Hun er cardio/zumba/aerobic/turn instruktør, og har drevet med mye allsidig trening.

Stina Kajsa har mye energi som hun bringer med inn i treningen sin. På timene hennes kan du forvente effektiv og smart trening av hele kroppen, hvor du sitter igjen med et stort smil og kan kjenne energien din boble i etterkant.

Vibeke Lugg

Vibeke Lugg

Vibeke er vår Yoga ekspert. Hun har jobbet med helse og trening i 24 år, både som leder, treningsinstruktør og Yogalærer. Hun begynte tidlig som aktiv RG utøver, og underviste allerede som 15 åring andre barn i turn. Hennes motivasjon er å dele gleden ved bevegelse. Bevegelse gjennom yoga/Pilates er bevisstgjøring og tilstedeværelse.

Vibeke veileder deg underveis og gir alternativer så alle føler mestring og alle blir utfordret.
Yoga for alle!

Cathrine Ditleff

Trener "shapeupcathrine"

Cathrine Ditleff

Nå trodde du kanskje du så dobbelt men neida, vår kjære Cathrine er tvillingsøsteren til Camilla. Cathrine er en godt kjent treningsprofil og influnser under navnet «shapeupcathrine». Denne herlige, energiske og sporty 3 barns mammaen er godt kjent med tidsklemma og det å måtte sjonglere flere baller i luften på en gang. Cathrine har trent hele livet og det er her hun henter energien og finner balansen i hverdagen. Hun elsker rett og slett følelsen av en svetteøkt.
Du vil se Cathrine på Crossfit inspirerende duo økter med sin tvillingsøster Camilla. Perfekt for deg som ønsker å snuse litt Crossfit eller som allerede er bitt av basillen.

Emma Kristine

Emma Kristine

Emma er vår proffsyklist. Denne idrettsutøveren brenner for å engasjere, inspirere og motivere andre mennesker, uansett alder, nivå, målsettinger, form og fasong til å kjenne på treningsglede, mestring, fremgang og utvikling. Emma har en bachelor og mastergrad i idrettsvitenskap, og har jobbet som Personlig Trener og veileder siste 5 årene.

Vi må få skryte litt av noen av Emmas personlige prestasjon som blant annet 2 x NM-gull tempo som junior, landslagsoppdrag og NM-gull lagtempo som senior.

Emmas timer vil være effektive, engasjerende og "back to basic" fullkropps styrkeøkter, som passer for alle og uten for mye utstyr. Du skal ikke se bortifra at Emma blir å finne på noen av våre kondisjonstimer etterhvert også.

Nuno Correia

Nuno Correia

Nuno er opprinnelig fra Portugal, men har bodd i Norge siden 2013. Denne kompetente karen har mange års erfaring som idretts-, personlig trener og kostholdsveileder. I tillegg har han også spesialisert seg for trening rettet mot rehabilitering, eldre og folk med helseplager.

Diana Agostinho

Diana Agostinho

Diana er kjent for sine Be+ timer (Be Positive). Så her kan du forvente deg dans-, styrke- og kondisjonstimer, full av sprudlende energi.

Vårinn

Vårinn

Vårinn har 3-årig bachelorutdannelse ved NTNU i Bevegelsesvitenskap. Hun trener variert og driver med både styrketrening, løping, snørekjøring og ridning. Hun holder effektive løpe/kondisjon-økter, i tillegg til styrkeøkter rettet mot løpere.

Jeanette Friis

Jeanette Friis

Jeanette er utdannet akutt sykepleier, paramedic og personlig trener. Hun har erfaring fra inn- og utland som gruppeinstruktør, weight trainer, personlig trener og kostholdsveiler.

Jeanette brenner for funksjonell trening og hverdags mestring for eldre. Det er aldri for seint å begynne med styrketrening. Jeanette har opplevd at eldre har blitt mere selvhjulpne når de har deltatt i ukentlige styrketrening økter

Kasper Kvello

Kasper Kvello

Kasper har to bachelorgrader fra Norges Idrettshøgskole: én i coaching og psykologi, og én i trening, helse og prestasjon. Han er tidligere fotballspiller, og kombinerer nå flere jobber innen idrett og trening.

Styrketrening er det han brenner mest for, men har god erfaring innen en rekke treningsformer. Engasjement, høy energi og godt humør er stikkord som kjennetegner Kaspers timer, men vær forberedt på å måtte pushe deg selv.

Stiina Casandra

Stiina Casandra

I 2014 reiste denne dama enveis til Mexico for å gjennomføre sin første yoga utdannelse, derav fant hun sin største lidenskap, og siden den gang har hun aldri stoppet. Stiina har undervist yoga i 8 år, både i inn og utland. Underveis har hun også invistert i en rekke utdannelser innenfor holistisk helse, trening og coaching.

Stiina’s stil er informativ, leken og helhetlig: fokus er ikke hvordan du ser ut på matta, men hvordan det føles å være der… Som hun selv sier ”yoga skal være nærende - fra innsiden og ut. Og det er som oftest godfølelsen etter endt praksis som virkelig er verdifull, den er det verd å gjøre en liten innsats for å føle på