14. mai 2022

Alle nyheter

Deilig dessert

Her kommer oppskrift på en deilig dessert som passer perfekt nå til 17. mai. Lag den kvelden i forveien, så har du desserten klar til feiringen!

Oppskriften er også både proteinrik og uten tilsatt sukker, så denne kan nytes med god samvittighet også til hverdags.

 

Ingredienser

 

  • - 1 pose sukkerfritt gelépulver (bringebær eller jordbærsmak
  • - 5 dl vann
  • - 300 g mager kesam vanilje
  • - 150 g frossne bringebær
  • - 1-2 ss sukrin eller et par dråper stevia for ekstra søtning
  • - Friske bær til topping

 

 

Slik gjør du

 

  1. 1. Kok opp vann, tilsett gelépulver og visp til alt pulveret er løst opp.
  2.  
  3. 2. Tilsett kesam og bland godt sammen.
  4.  
  5. 3. Fordel i 3-4 glass og sett de inn i kjøleskapet. La de stå kaldt et par timer til det stivner.
  6.  
  7. 4. Varm bringebærene og smak til med valgfri søtning. Fordel bringebærene over desserten.
  8.  
  9. 5. Topp med friske bær og server.

 

Tips: Du kan også ha noen friske bær i glasset før du heller over kesam-og geléblandingen.

 

Se live timer i vår timeplan

Se timeplan