14. mai 2022
Alle nyheterDeilig dessert
Her kommer oppskrift på en deilig dessert som passer perfekt nå til 17. mai. Lag den kvelden i forveien, så har du desserten klar til feiringen!
Oppskriften er også både proteinrik og uten tilsatt sukker, så denne kan nytes med god samvittighet også til hverdags.
Ingredienser
- - 1 pose sukkerfritt gelépulver (bringebær eller jordbærsmak
- - 5 dl vann
- - 300 g mager kesam vanilje
- - 150 g frossne bringebær
- - 1-2 ss sukrin eller et par dråper stevia for ekstra søtning
- - Friske bær til topping
Slik gjør du
- 1. Kok opp vann, tilsett gelépulver og visp til alt pulveret er løst opp.
- 2. Tilsett kesam og bland godt sammen.
- 3. Fordel i 3-4 glass og sett de inn i kjøleskapet. La de stå kaldt et par timer til det stivner.
- 4. Varm bringebærene og smak til med valgfri søtning. Fordel bringebærene over desserten.
- 5. Topp med friske bær og server.
Tips: Du kan også ha noen friske bær i glasset før du heller over kesam-og geléblandingen.