17. november 2022

Alle nyheter

Enchiladas med guacamole

Hva med hjemmelaget enchiladas & guacamole til helgen? Denne ble skikkelig god.

Ingredienser

 

2 porsjoner

  • - 4-6 lomper
  • - 200-300g kyllingfilet
  • - 1/2 paprika
  • - 1/2 rødløk
  • - 1/2 boks mais
  • - 150g revet ost
  • - Enchiladas krydder eller spisskummen, løkpulver, paprikakrydder, salt og pepper

 

Guacamole

  • - 1 avocado
  • - 1/2 rødløk
  • - 1/2 fedd hvitløk
  • - 1/4 ts finhakket chili
  • - 1/2 lime (juice)
  • - 2 ss frisk grovhakket koriander
  • - Litt salt og pepper

 

Slik gjør du

 

  1. 1. Skjær kylling i strimler og stek. Krydre med enchiladaskrydder eller krydderblanding laget av spisskumin, løkpulver, chilipulver, paprikapulver og lit salt og pepper.
  • 2. Skjær rødløk og paprika i små biter.
  • 3. Fyll lompene med kylling, rødløk, paprika og mais.
  • 4. Rull sammen lompene og legg de i en ildfast form. Du kan bruke en tannpirker til å feste lompene sånn at de holder seg rullet.
  • 5. Topp med revet ost
  • 6. Stek på 220 grader i 10-12 minutter.
  • 7. Mos avocado I en bolle og finhakk hvitløk, rødløk og chilli og bland sammen. Topp gjerne med koriander.
  • 8. Skvis over saften fra 1/2 lime og smak til med salt og pepper.
  • 9. Når lompene er ferdig stekte serverer du med guacamole, evt også en salat og lettrømme og salsa.

 

 

Se live timer i vår timeplan

Se timeplan