14. juli 2022

Alle nyheter

Salma med hjemmelaget mangosalsa

Viste du at 3 middager med fet fisk i uken gir deg tilstrekkelig med omega-3?

Salmalaks inneholder masse gode omega-3 fettsyrer som er nødvendig for at både kropp og hjerne skal fungere optimalt. Salma kombinert med hjemmelaget mangosalsa er en favoritt hos oss! 

 

Ingredienser 

 

  • - Salmalaks
  • - Ris
  • - Soyasaus
  • - 1 mango
  • - 1/2 rødløk
  • - En neve koriander
  • - 1/2 lime
  • - Salt og pepper
  • - Evt også ingredienser til en sidesalat

 

Slik gjør du

 

  1. 1. Kok opp ris
  2.  
  • 2. Del salmalaksen i små terninger
  •  
  • 3. Kutt opp mango og rødløk i små biter og ha i en skål
  •  
  • 4. Finhakk koriander og ha i skålen sammen med mango og rødløk. Klem ut saften fra 1/2 lime og bland alt godt sammen. Smak til med salt og pepper
  •  
  • 5. Lag gjerne en salat med valgfrie ingredienser som du har til. F.eks er det godt med spinat, avokado og granateple til
  •  
  • 6. På fatet ditt tar du valgfri mengde ris, salmalaks, mangosalsa, salat, og topper med soyasaus. Nyt. 

 

 

 

 

Se live timer i vår timeplan

Se timeplan