14. juli 2022
Alle nyheterSalma med hjemmelaget mangosalsa
Viste du at 3 middager med fet fisk i uken gir deg tilstrekkelig med omega-3?
Salmalaks inneholder masse gode omega-3 fettsyrer som er nødvendig for at både kropp og hjerne skal fungere optimalt. Salma kombinert med hjemmelaget mangosalsa er en favoritt hos oss!
Ingredienser
- - Salmalaks
- - Ris
- - Soyasaus
- - 1 mango
- - 1/2 rødløk
- - En neve koriander
- - 1/2 lime
- - Salt og pepper
- - Evt også ingredienser til en sidesalat
Slik gjør du
- 1. Kok opp ris
- 2. Del salmalaksen i små terninger
- 3. Kutt opp mango og rødløk i små biter og ha i en skål
- 4. Finhakk koriander og ha i skålen sammen med mango og rødløk. Klem ut saften fra 1/2 lime og bland alt godt sammen. Smak til med salt og pepper
- 5. Lag gjerne en salat med valgfrie ingredienser som du har til. F.eks er det godt med spinat, avokado og granateple til
- 6. På fatet ditt tar du valgfri mengde ris, salmalaks, mangosalsa, salat, og topper med soyasaus. Nyt.