14. juli 2022
Alle nyheterSalma med hjemmelaget mangosalsa
Viste du at 3 middager med fet fisk i uken gir deg tilstrekkelig med omega-3?
Salmalaks inneholder masse gode omega-3 fettsyrer som er nødvendig for at både kropp og hjerne skal fungere optimalt. Salma kombinert med hjemmelaget mangosalsa er en favoritt hos oss!
Ingredienser
- - Salmalaks
 - - Ris
 - - Soyasaus
 - - 1 mango
 - - 1/2 rødløk
 - - En neve koriander
 - - 1/2 lime
 - - Salt og pepper
 - - Evt også ingredienser til en sidesalat
 
Slik gjør du
- 1. Kok opp ris
 
- 2. Del salmalaksen i små terninger
 - 3. Kutt opp mango og rødløk i små biter og ha i en skål
 - 4. Finhakk koriander og ha i skålen sammen med mango og rødløk. Klem ut saften fra 1/2 lime og bland alt godt sammen. Smak til med salt og pepper
 - 5. Lag gjerne en salat med valgfrie ingredienser som du har til. F.eks er det godt med spinat, avokado og granateple til
 - 6. På fatet ditt tar du valgfri mengde ris, salmalaks, mangosalsa, salat, og topper med soyasaus. Nyt.
 
